Looking For Anything Specific?

Αχαια Φωτια - Αχαϊα: Έπαθε ανακοπή και πέθανε όταν η φωτιά που έβαλε ... / Η πύρινη λαίλαπα μαίνεται ανεξέλεγκτη στην αχαΐα, ενώ έχει ήδη δοθεί εντολή για προληπτική απομάκρυνση από το νέο σούλι και την περιοχή ρυάκι.

Αχαια Φωτια - Αχαϊα: Έπαθε ανακοπή και πέθανε όταν η φωτιά που έβαλε ... / Η πύρινη λαίλαπα μαίνεται ανεξέλεγκτη στην αχαΐα, ενώ έχει ήδη δοθεί εντολή για προληπτική απομάκρυνση από το νέο σούλι και την περιοχή ρυάκι.. Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά που είναι σε δασική έκταση ξεκίνησε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Τους έφυγε η φωτιά για δευτερόλεπτα και έκαψε το χωριό.

H φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις με τον αέρα να τη σπρώχνει προς το χωριό. Κλειστή η νέα εθνική οδός. H φωτιά στην αχαΐα σημειώθηκε στο κάτω. Οι αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους σε παραθαλάσσια καταστήματα στο λαμπίρι και στις καμάρες αιγίου, μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις περιοχές αυτές της αχαΐας. Είναι ένας από τους πολλούς πυροσβέστες που βρέθηκαν στη φωτιά στη δροσιά και την πτέρη αχαΐας που «ενεργούσαμε στη φωτιά, είχαμε σβήσει τον τομέα μας και κάναμε έλεγχο μέσα στα καμένα».

Φωτιά στο Σούλι Αχαΐας - Οργή από κάτοικο: «Άχρηστο κράτος ...
Φωτιά στο Σούλι Αχαΐας - Οργή από κάτοικο: «Άχρηστο κράτος ... from www.aftodioikisi.gr
Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Νέα φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση κοντά στη ζήρεια αχαϊας και γίνεται αυτή την ώρα εκκένωση του χωριού. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην. Μεγάλη φωτιά καίει δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα. Κλειστή η νέα εθνική οδός. H φωτιά στην αχαΐα σημειώθηκε στο κάτω. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια.

«η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς.

Νέα φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση κοντά στη ζήρεια αχαϊας και γίνεται αυτή την ώρα εκκένωση του χωριού. Κλειστή η νέα εθνική οδός. Στις φλόγες παραδόθηκαν κατοικίες στη ζήρια αχαΐας, τη στιγμή που οι δυνάμεις πυρόσβεσης δίνουν μάχη για να περιορίσουν τα πύρινα μέτωπα. Οι αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους σε παραθαλάσσια καταστήματα στο λαμπίρι και στις καμάρες αιγίου, μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις περιοχές αυτές της αχαΐας. «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. Δυστυχώς, νέα φωτιά μέσα σε λίγες ώρες, ξέσπασε στη ζήρια αχαϊας. Η πυρκαγιά που είναι σε δασική έκταση ξεκίνησε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι. Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις. H φωτιά στην αχαΐα σημειώθηκε στο κάτω. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Μεγάλη φωτιά καίει δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα. Ισχυρές επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν κινητοποιηθεί, για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, που εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας, έλαβε γρήγορα διαστάσεις και οι αρχές έδωσαν εντολή εκκένωσης για αρκετές περιοχές.

Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην. H φωτιά στην αχαΐα σημειώθηκε στο κάτω. Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή δροσιά τριταίας, στην αχαΐα. Παράλληλα, στο σημείο επιχειρούν επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις για την κατάσβεση. Δυστυχώς, νέα φωτιά μέσα σε λίγες ώρες, ξέσπασε στη ζήρια αχαϊας.

Το tempo24.gr στη φωτιά στον Κρίνο - Έπεσε στο δάσος ...
Το tempo24.gr στη φωτιά στον Κρίνο - Έπεσε στο δάσος ... from tempo24.news
Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στη δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαϊας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πλησιάζει σπίτια στις καμάρες, ενώ γίνονται προσπάθειες για απεγκλωβισμό. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Υπενθυμίζεται πως η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 11 το πρωί, στην περιοχή δροσιά τριταίας, στην αχαΐα. Τους έφυγε η φωτιά για δευτερόλεπτα και έκαψε το χωριό. Η πυρκαγιά που είναι σε δασική έκταση ξεκίνησε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας.

H φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις με τον αέρα να τη σπρώχνει προς το χωριό.

Η πύρινη λαίλαπα μαίνεται ανεξέλεγκτη στην αχαΐα, ενώ έχει ήδη δοθεί εντολή για προληπτική απομάκρυνση από το νέο σούλι και την περιοχή ρυάκι. Τρεις με αναπνευστικά προβλήματα φωτιά στην αχαΐα: H φωτιά στην αχαΐα σημειώθηκε στο κάτω. Κλειστή η νέα εθνική οδός. Ισχυρές επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν κινητοποιηθεί, για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, που εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή. Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις. Τους έφυγε η φωτιά για δευτερόλεπτα και έκαψε το χωριό. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην. Είναι ένας από τους πολλούς πυροσβέστες που βρέθηκαν στη φωτιά στη δροσιά και την πτέρη αχαΐας που «ενεργούσαμε στη φωτιά, είχαμε σβήσει τον τομέα μας και κάναμε έλεγχο μέσα στα καμένα». Στις φλόγες παραδόθηκαν κατοικίες στη ζήρια αχαΐας, τη στιγμή που οι δυνάμεις πυρόσβεσης δίνουν μάχη για να περιορίσουν τα πύρινα μέτωπα. H φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις με τον αέρα να τη σπρώχνει προς το χωριό. Οι αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους σε παραθαλάσσια καταστήματα στο λαμπίρι και στις καμάρες αιγίου, μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις περιοχές αυτές της αχαΐας. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής. Οι αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους σε παραθαλάσσια καταστήματα στο λαμπίρι και στις καμάρες αιγίου, μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις περιοχές αυτές της αχαΐας. Κλειστή η νέα εθνική οδός. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος.

Κάτω Αχαΐα - Συναγερμός στην Πυροσβεστική - "Καπνοί" από ...
Κάτω Αχαΐα - Συναγερμός στην Πυροσβεστική - "Καπνοί" από ... from dytikanea.gr
Μεταφέρθηκαν με ασφάλεια οι κάτοικοι της κοινότητας δροσιά που εκκενώθηκε λόγω της. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. H φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις με τον αέρα να τη σπρώχνει προς το χωριό. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια. Στις φλόγες παραδόθηκαν κατοικίες στη ζήρια αχαΐας, τη στιγμή που οι δυνάμεις πυρόσβεσης δίνουν μάχη για να περιορίσουν τα πύρινα μέτωπα. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής. Νέα φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση κοντά στη ζήρεια αχαϊας και γίνεται αυτή την ώρα εκκένωση του χωριού.

H φωτιά στην αχαΐα σημειώθηκε στο κάτω μαυρίκι σε δασική έκταση.

Αρχικά εκδηλώθηκε φωτιά στην περιοχή του καλεντζίου ύστερα, δεύτερη φωτιά εκδηλώθηκε, αυτή τη φορά λίγα χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της πόλης, στην περιοχή της ελικίστρας και του σουλίου. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας, έλαβε γρήγορα διαστάσεις και οι αρχές έδωσαν εντολή εκκένωσης για αρκετές περιοχές. Στις φλόγες παραδόθηκαν κατοικίες στη ζήρια αχαΐας, τη στιγμή που οι δυνάμεις πυρόσβεσης δίνουν μάχη για να περιορίσουν τα πύρινα μέτωπα. Η πυρκαγιά που είναι σε δασική έκταση ξεκίνησε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι. Δυστυχώς, νέα φωτιά μέσα σε λίγες ώρες, ξέσπασε στη ζήρια αχαϊας. Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις. Ισχυρές επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν κινητοποιηθεί, για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, που εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή. «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στη δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαϊας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πλησιάζει σπίτια στις καμάρες, ενώ γίνονται προσπάθειες για απεγκλωβισμό. Είναι ένας από τους πολλούς πυροσβέστες που βρέθηκαν στη φωτιά στη δροσιά και την πτέρη αχαΐας που «ενεργούσαμε στη φωτιά, είχαμε σβήσει τον τομέα μας και κάναμε έλεγχο μέσα στα καμένα». #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Νέα φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση κοντά στη ζήρεια αχαϊας και γίνεται αυτή την ώρα εκκένωση του χωριού.

Posting Komentar

0 Komentar